Digitaal inmeten van de bestaande en/of nieuwe kozijnen om nadien schaafwerk te voorkomen.

Hoe werkt dat dan ?

Wij meten het contour van het kozijnen digitaal op. Deze worden in gelezen en omgezet naar een computer gestuurde freesmachine. Daar wordt de deur op maat gemaakt en voorzien van de diverse infrezingen. U kunt hierbij denken aan scharnieren, slotkast, krukgaten, patentgaten, etc.

De voordelen van dit proces zijn dat de deuren perfect aan sluiten en rondom een mooie gelijkmatige hangnaad hebben. Het afhangen van de deuren is velen malen sneller, omdat er op locatie niet meer aan de deur geschaafd hoeft te worden ; dus ook minder stof en schaafsel. De montage ploeg kan tot wel 20 binnendeuren per dag afhangen.

Aflakken

De deuren worden standaard 2 maal wit gegrond dus gelijk klaar om te schilderen. De randen hoeven niet opnieuw gegrond te worden, omdat de deur al op maat is gemaakt. U kunt er ook voor kiezen om de deuren in de gewenst RAL kleur door onze spuiter
te laten spuiten .

Hang en sluitwerk

Binnendeuren compleet leveren incl. benodigde hang- en sluitwerken van degelijke kwaliteit. Wij leveren het totale concept: naast de deuren, het afhangen en op maat maken regelen wij ook de scharnieren , deurbeslag en het beglazen allemaal uit onze eigen voorraad. Onze binnendeuren afhangen en afmonteren bij u op locatie is zo geregeld!