Industrieel Collectie

Alleen leverbaar als stompe deur

GLAS EN AFWERKING

Deze industriële binnendeuren worden standaard voorzien van 9mm veiligheidsglas dat vast gemonteerd wordt in de binnendeuren, zonder glaslatten (super strak dus!).

Omdat de industriële deuren vaak een donkere eindkleur krijgen, wordt de glassponning (de inkijk door het glas naar de binnenzijde van het frame) bij deze lijn standaard zwart uitgevoerd. De industriële deuren worden net als andere binnendeuren standaard 2x wit gegrond incl. tussenschuren (voorgelakte kwaliteit).

Aflakken op RAL-kleur is net als bij alle binnendeuren mogelijk, maar in geval van traditioneel inschaven geeft dit geen toegevoegde waarde in onze optiek. Men schaaft immers alle lak rondom van de deur af.

UITVOERING EN MAATWERK

Alle industriële binnendeuren hebben een frame van 80mm zijstijlen, boven-en onderdorpels. Afhankelijk van het gekozen model zijn de tussenregels 80mm of 40mm. In geval van 40mm, worden de tussenregels als opplakroede uitgevoerd.

Uiteraard is maatwerk ook bij deze binnendeuren geen enkel probleem. Denk aan plafondhoge binnendeuren, brede deuren bij deurstellen of zijstijlverbredingen bij schuifdeuren. De maatwerktoeslagen zoals op alle binnendeuren zijn ook voor deze lijn van toepassing. De standaard levertijd is ook bij deze binnendeuren van toepassing ca. 3-4 werkweken.